Schaktbil

Jord, grus, berg, sten, betong. Vi hjälper dig med smidig materialhantering och forslar bort dina schaktmassor - optimera din materialtransport med våra schaktbilar. 

Schaktbil

Våra schaktbilar är designade för att klara alla typer av material, inklusive jord, grus, berg och schaktmassor. De kraftiga flaken är tillverkade av tjockt och tåligt stål som klarar de tuffaste utmaningar och håller för stora mängder grovt material över tid.

Vi erbjuder tre- och fyraxliga lastbilar med eller utan släp och lastkapacitet som varierar mellan 13 och 36 ton. Vår tippfunktion gör det enkelt att tömma materialet bakåt och effektivisera arbetsprocessen.

Tillvalstjänster

  • Om du har en väldigt liten grävmaskin och svårt att nå upp till flaket, så har vi också bilar som kan ställ av flaket så att du når. Kontakta oss via bokningen isåfall.

Boka så här

Har du frågor om eller vill boka en schaktbil?

Kontakta oss direkt:

  • Stockholm: Kontakta oss på: 010-474 50 22
  • Södertälje: Kontakta oss på 010-474 50 24
  • Nyköping: Kontakta oss på 010-474 52 02

Kontakta oss

Har du frågor om planering av ett större anläggningsjobb där du vill anlita oss? Ta kontakt med våra säljare på Bygg och anläggning.

Viktigt att tänka på

  • På schaktmassor behöver du intyga att materialet inte är förorenat. Provtagning krävs innan hämtning. Vi erbjuder provtagning. Läs mer här: länk.
  • När du hanterar avfall finns mycket att tänka på. Vi har samlat information som sorteringsinstruktioner, avfallsfraktioner och hantering av farligt avfall här: länk.
  • Om materialet du vill att vi transporterar klassas som farligt avfall är du skyldig att rapportera hanteringen till Naturvårdsverket. Vi hjälper dig gärna: länk.

Visste du att:

En treaxlig schaktbil kallas för en boggibil, medan en fyraxlig schaktbil är känd som en tridembil. Dessa olika konfigurationer ger dig flexibilitet att välja den som passar bäst för ditt projekt. Boggibilar är kända för sin manövrerbarhet, medan tridembilar ger högre lastkapacitet för de tyngsta uppdragen.

En schaktbil är bra om du har stora mängder material som du vill frakta bort. Ett alternativ till schaktbil kan vara en container, där ett lastväxlarflak kan ställas av och stå på ditt bygge så att du under lite längre tid kan fylla på med material. Då hämtar vi när den är full istället för att stå och vänta med en schaktbil. Läs mer här: länk

Liknande produkter

Genom att klicka på "Acceptera alla" samtycker du till att vi kan samla in information om dig för olika ändamål, inklusive: Funktionalitet, Statistik och Marknadsföring