Sponsring

Foria är en stor arbetsgivare och ett av Sveriges största företag inom transport- och maskintjänster. Det är vårt ansvar att bidra till en positiv samhällsutveckling. Ett sätt vi gör det på är att sponsra aktiviteter vi tycker bidrar till ett bättre samhälle.

Vi vill stötta föreningar som arbetar för idrott, kultur eller natur. Vi vill också bidra till föreningar och organisationer som arbetar för ett mer jämställt och jämlikt samhälle, eller motverkar utanförskap och segregation.

Vem kan söka
Ett krav för att motta medel från Foria är att föreningar arbetar för respekt för allas lika värde och att verksamheten är både religiöst och partipolitiskt obunden. Forias värderingar och policies ska återspeglas i verksamheten. Vi stöttar föreningar, organisationer och verksamheter som befinner sig eller verkar i Stockholm, Södertälje, Nyköping eller Norrköping med stor omnejd. I särskilda fall kan även individer ansöka.

Kommunikation
Om vi ingår ett sponsorsamarbete med er så vill vi använda ert namn och logotyp i våra kanaler. Vi vill också att ni publicerar vår logga och länk till vår hemsida på er hemsida, om ni har en sådan.

Urval
Sponsring kan sökas under två perioder under året, fram till den 1 april och 1 september. Vi gör urval efter att ansökningsperioden är stängd och ger samtliga sökande besked innan 1 maj respektive 1 oktober.

För att ansöka, fyll i dokumentet nedan och skicka ansökan till: sponsring@foria.se

Tidigare sponsormottagare

År 2023
Södertälje cykelklubb
Läkare utan gränser

År 2022
Södertälje cykelklubb
Solvalla
UNHCR

År 2021
Läsfrämjarinstitutet
BRIS
JP Rallysport
Trafikkalendern
Solvalla
Nävekvarn GoIF
IFK Mariefred P11

År 2020
JP Rallysport
Solvalla
Sörmlandsleden
Nykvarns IF innebandy
Trafikkalendern

Genom att klicka på "Acceptera alla" samtycker du till att vi kan samla in information om dig för olika ändamål, inklusive: Funktionalitet, Statistik och Marknadsföring