Provtagning

Foria erbjuder provtagning som tjänst eller i samband med transportuppdrag hos oss. Vi utför både provtagning på Mark- och vattenanalyser. 

Vi är också mottagare av prover för SGS Analytics Sweden, en del av världens största laboratoriekoncerner. 

Provtagning

När du hanterar schaktmassor, avfall, jord eller annat avfall kan det vara förorenat och därför behöva hanteras på ett särskilt sätt. Vi hjälper dig med provtagning för säker hantering.

Provtagning Mark

När du hanterar bortforsling av massor, avfall, jord eller material behöver du alltid säkerställa om det är rena eller förorenade massor. Vi hjälper dig med provtagning för säker och bästa hantering.

Provtagning vatten 

Vi utför vattenprover i samband med vår tjänst säker spolning, som bland annat sker vid provtryckning av vattenledning. Vi hjälper dig att säkerställa att ditt livsmedel - Ditt dricksvatten är säkert!

Du hör av dig till oss och vi kommer tillsammans fram till vilka prover du behöver ta och vi löser resten.
Vi hjälper dig även att tolka resultatet och rådgöra kring åtgärder.

 

Tillvalstjänster

  • När du hanterar avfall finns mycket att tänka på. Vi har samlat information som sorteringsinstruktioner, avfallsfraktioner och hantering av farligt avfall här: länk.
  • Om materialet du vill att vi transporterar klassas som farligt avfall är du skyldig att rapportera hanteringen till Naturvårdsverket. Vi hjälper dig gärna: länk.

Boka så här

Boka på provtagning i samband med att du bokar transporttjänst hos oss. 
För inlämning av prover för SGS Analytics, så hittar du container för provinlämning på Morabergsvägen 17. 

Kontakta oss

Markprover till Bygg o anläggning - Ta kontakt med någon av våra säljare på Bygg och anläggning.

Vattenprov till Spol o Sug - Ta kontakt med någon av våra säljare på Spol och Sug.

Liknande produkter

Genom att klicka på "Acceptera alla" samtycker du till att vi kan samla in information om dig för olika ändamål, inklusive: Funktionalitet, Statistik och Marknadsföring