Lastväxlarflak 10 m³

Ett tiokubiks lastväxlarflak för tung materialhantering i byggbranschen. Ni fyller på schaktmassor, sopsand, betong och fyllning - vi hämtar. 

Lastväxlarflak 10 m³

Det låga flaket passar bra för tungt material som schaktmassor, betong, sopsand och fyllning. Eftersom materialet är tungt räcker volymen gott och väl. 

Volym 10 m³  
Höjd 0,95 m  
Längd 6,3 m  
Bredd 2,6 m  
Maxlast 10 ton  

 

 

Tillvalstjänster

  • Vi hjälper dig med att rapportera din hantering av farligt avfall. Läs mer här: länk.
  • Om utrymmet är trångt och det är svårt komma åt med ett vanligt lastväxlarekipage så kan du boka på en livab. Läs mer här: länk.
  • Vi hjälper dig med provtagning för att säkerställa att materialet inte är förorenat. Läs mer här: länk.

Boka så här

Har du frågor om eller vill boka en container? 

Kontakta oss: 010-474 50 29 eller container@foria.se

Kontakta oss

Vill du diskutera ett mer långsiktigt upplägg kring material- och avfallshantering? Ta kontakt med våra säljare via container@foria.se

Viktigt att tänka på

  • På schaktmassor behöver du intyga att materialet inte är förorenat. Provtagning krävs innan hämtning eller tömning av container. Vi erbjuder provtagning. Läs mer här: länk
  • När du hanterar avfall finns mycket att tänka på. Vi har samlat information som sorteringsinstruktioner, avfallsfraktioner och hantering av farligt avfall här: länk.
  • Om materialet du vill ha i containern klassas som farligt avfall är du skyldig att rapportera hanteringen till Naturvårdsverket. Vi hjälper dig gärna: länk.

Visste du att:

Denna typ av transport utförs typiskt sett med en grus- eller schaktbil. Fördelen med ett lastväxlarflak är att en "vanlig" grus- eller schaktbil lossas manuellt. Här kan du spara tid genom att välja lastväxlarflak. 

Liknande produkter

Genom att klicka på "Acceptera alla" samtycker du till att vi kan samla in information om dig för olika ändamål, inklusive: Funktionalitet, Statistik och Marknadsföring