Drivmedel

På våra drivmedelsanläggningar erbjuder vi drivmedel för både tunga fordon och personbilar. Vi är delägare i TRB, vilket innebär att våra kort är giltiga på över 120 platser över stora delar av Sverige.

För ytterligare information om vårt nätverk av stationer, besök TRB:s officiella webbplats - länk.

Foria äger två tankanläggningar för diesel och HVO100 som ingår i drivmedelsnätet från TRB Sverige AB. Besök TRB Sverige AB sida för att se var dessa dessa anläggningar finns: länk.

Drivmedelskort

Foria erbjuder kontokortsförsäljning av drivmedel till tung trafik och kan som delägare i TRB Sverige AB erbjuda ett rikstäckande stationsnät bestående av ett drygt 100-tal stationer. 

TRB Sverige AB är ett branschföretag inom transportnäringen som ägs av tolv större transport- och logistikföretag runt om i Sverige. 

Tanka med app

Fler kundkort? Nej tack! All information du behöver finns i appen och kundprofilen kopplas till ett mobilnummer istället för ett fysiskt kort. Inget mer krångel med att hålla reda på och hitta rätt kort i plånboken!

Mobilappen Tapnet finns för både iOS pc Android och laddas hem från AppStore och Google Play. Enklare kan det inte bli!

I appen finns både information om närbelägna tankstationer samt vilken typ av drivmedel som finns där. Tryck på stationssymbolen och du får även fram vägbeskrivning. I appen hittar du även historik över tidigare tankningar.

När du kommer till en anläggning öppnar du appen och bekräftar sedan med pinkod på terminalen. Kort blit lätt skimmade och kopierade, appen ger dig ett mycket säkrare alternativ helt enkelt.

Säkerhetsdatablad

HVO100: länk.

ACP Diesel utan RME: länk

AD Blue: länk

Genom att klicka på "Acceptera alla" samtycker du till att vi kan samla in information om dig för olika ändamål, inklusive: Funktionalitet, Statistik och Marknadsföring