Bergtrailer

Upptäck kraften i våra bergtrailers - den ultimata lösningen för stora mängder grus, kross, berg och lera. Det är smidigare med ett större ekipage om du har stora mängder massor - här kan du spara tid och pengar med ett mer effektivt fordon. 

Bergtrailer

En bergtrailer är en kraftfull och speciell lösning för tunga materialtransporter. Den är kopplad till en dragbil och med sex axlar blir den stark och robust. Med släpet kan du enkelt transportera stora mängder material på väg utan bekymmer. Den tåliga konstruktionen och det hållbara flaket gör att du kan hantera tunga uppdrag med lätthet.

Tillvalstjänster

  • Vi hjälper dig med att rapportera din hantering av farligt avfall. Läs mer här: länk.
  • Vi hjälper dig med provtagning för att säkerställa att materialet inte är förorenat. Läs mer här: länk

Boka så här

Har du frågor om eller vill boka en bergtrailer?

Kontakta oss via mail: grusbil@foria.se eller ring direkt:

Stockholm: 010-474 50 22
Södertälje: 010-474 50 24
Nyköping: 010-474 52 02

Kontakta oss

Har du frågor om planering av ett större anläggningsjobb där du vill anlita oss? Ta kontakt med våra säljare på Bygg och anläggning.

Viktigt att tänka på

En bergtrailer är det rätta valet när du står inför stora materialtransportbehov. Istället för att anlita flera schaktbilar och köra i flera månader kan du effektivisera genom att använda en bergtrailer. Den klarar stora mängder material, sparar tid och minskar dina kostnader. Det är det mest kostnadseffektiva sättet att hantera omfattande uppdrag.

  • På schaktmassor behöver du intyga att materialet inte är förorenat. Provtagning krävs innan hämtning. Vi erbjuder provtagning. Läs mer här: länk.
  • När du hanterar avfall finns mycket att tänka på. Vi har samlat information som sorteringsinstruktioner, avfallsfraktioner och hantering av farligt avfall här: länk.
  • Om materialet du vill att vi transporterar klassas som farligt avfall är du skyldig att rappotera hanteringen till Naturvårdsverket. Vi hjälper dig gärna: länk.

Visste du att:

En bergtrailer är som en förvuxen schaktbil med sex axlar, och den är skapad för de mest krävande arbetsuppgifterna. Den är det perfekta valet när du behöver gräva upp mycket stora mängder material och vill göra det snabbt och effektivt. Med en bergtrailer kan du hantera uppdrag som tidigare verkade omöjliga på ett kostnadseffektivt sätt.

Liknande produkter

Genom att klicka på "Acceptera alla" samtycker du till att vi kan samla in information om dig för olika ändamål, inklusive: Funktionalitet, Statistik och Marknadsföring