Tankbil ADR-transport

Låt oss hjälpa dig med transport av farligt avfall.

Tankbil ADR-transport

Oavsett om du hanterar flytande produkter, spillolja, kemikalier eller andra vätskor som klassas som farligt avfall, erbjuder vi specialiserade transporter som säkerställer säkerhet och effektivitet. Vår mångsidiga flotta inkluderar olika varianter och storlekar för att anpassa sig till ditt gods och transportera det smidigt till din destination.

 

 

Tillvalstjänster

Om det transporterade materialet klassas som farligt avfall är du skyldig att rapportera hanteringen till Naturvårdsverket. Vi hjälper dig gärna: länk.

Om du har fått ett utsläpp av farligt avfall i ett vattendrag kan vi hjälpa dig med en läns som förhindrar spridning av utsläppet. Läs mer här om våra länsar: länk.

Boka så här

Har du frågor om eller behöver ADR-transporter?

Kontakta oss: 010-474 50 40 eller miljoorder@foria.se.

Viktigt att tänka på

Vi kan erbjuda provtagning på vissa material/avfall. Ring oss innan du bokar om du är osäker på vad ditt avfall klassas som. Läs mer om avfall här: länk.

Du äger ditt avfall och vilket innebär att du är skyldig att rapportera samt att lämna deklarationskod på avfallet till oss så att vi kan transportera på rätt sätt och köra det till rätt miljöanläggning. Känner du dig osäker, ring oss så hjälper vi dig.

Liknande produkter

Genom att klicka på "Acceptera alla" samtycker du till att vi kan samla in information om dig för olika ändamål, inklusive: Funktionalitet, Statistik och Marknadsföring