Liftdumpercontainer täckt 10 m³

Vår täckta tiokubikscontainer, i branschen benämnd som kyrka, är praktisk för avfallshantering i trånga utrymmen. Den är låsbar och skyddar innehållet mot väder och vind eftersom den är täckt. 

 

Liftdumpercontainer täckt 10 m³

Är du i behov av en större täckt container rekommenderar vi vår 27m³ container: länk.  

En liftdumpercontainer passar bra i trånga utrrymmen där det kan vara svårt att komma åt. Containern hämtas med liftdumper, en typ av lastbil. 

En täckt container är låsbar. Vissa avfallstyper, som metallskrot, är stöldbegärligt och kan därför behöva låsas in. I vissa miljöer kan även avfall som väger lite behöva lagras i en täckt container, eftersom de annars blåser iväg. Ska containern stå utomhus är det också bra med en täckt som inte samlar upp vatten vid regn.

Volym 10 m³  
Höjd 1,9 m  
Längd 3,7 m  
Bredd 1,9 m  
Maxlast 6 ton  

 

Tillvalstjänster

Vi hjälper dig med att rapportera din hantering av farligt avfall. Läs mer här: länk.

Boka så här

Har du frågor om eller vill boka en container? 

Kontakta oss: 010-474 50 29 eller container@foria.se

Kontakta oss

Vill du diskutera ett mer långsiktigt upplägg kring material- och avfallshantering? Ta kontakt med våra säljare via container@foria.se

Viktigt att tänka på

När du hanterar avfall finns mycket att tänka på. Vi har samlat information som sorteringsinstruktioner, avfallsfraktioner och hantering av farligt avfall här: länk.

Om materialet du vill ha i containern klassas som farligt avfall är du skyldig att rapportera hanteringen till Naturvårdsverket. Vi hjälper dig gärna: länk.

Liknande produkter

Genom att klicka på "Acceptera alla" samtycker du till att vi kan samla in information om dig för olika ändamål, inklusive: Funktionalitet, Statistik och Marknadsföring