Lastväxlarflak 27 m³ täckt

Vår täckta stora container är praktisk när materialet behöver skyddas från väder, vind eller tjuvar.

En täckt container är låsbar. Vissa avfallstyper, som metallskrot, är stöldbegärligt och kan därför behöva låsas in. I vissa miljöer kan även avfall som väger lite behöva lagras i en täckt container, eftersom de annars blåser iväg. Ska containern stå utomhus är det också bra med en täckt som inte samlar upp vatten vid regn.

Lastväxlarflak 27 m³ täckt

Detta är en stor variant av vår täckta tiokubiks liftdumpercontainer: länk

Dessa täckta flak har ofta flexibla och lätthanterliga täckningsmekanismer, såsom rullgardiner eller skjutbara tak, som gör det möjligt att enkelt öppna och stänga taket för att lasta och lossa lasten. Täckta lastväxlarflak kan vara en viktig lösning för att säkerställa att produkter når sin destination i optimalt skick, särskilt när de behöver skyddas från yttre påverkan.

Volym 27 m³  
Höjd 2,2 m  
Längd 6,3 m  
Bredd 2,6 m  
Maxlast  10 ton  

 

Tillvalstjänster

Vi hjälper dig med att rapportera din hantering av farligt avfall. Läs mer här: länk.

Boka så här

Har du frågor om eller vill boka en container? 

Kontakta oss: 010-474 50 29 eller container@foria.se

Kontakta oss

Vill du diskutera ett mer långsiktigt upplägg kring material- och avfallshantering? Ta kontakt med våra säljare via container@foria.se

Viktigt att tänka på

När du hanterar avfall finns mycket att tänka på. Vi har samlat information som sorteringsinstruktioner, avfallsfraktioner och hantering av farligt avfall här: länk.

Om materialet du vill ha i containern klassas som farligt avfall är du skyldig att rapportera hanteringen till Naturvårdsverket. Vi hjälper dig gärna: länk.

Liknande produkter

Genom att klicka på "Acceptera alla" samtycker du till att vi kan samla in information om dig för olika ändamål, inklusive: Funktionalitet, Statistik och Marknadsföring