Komprimator

Ett smart sätt att hantera wellpapp, brännbart och organiskt avfall. Ta kontakt med oss så hjälps vi åt med en komprimatorlösning för just dina behov.

Komprimator

Komprimatorer finns i många utföranden. Här samlar du avfall som sedan komprimeras för en mer effektiv avfallshantering för dig med ett större flöde. Vi hyr ut komprimatorn sätter samman ett logistikupplägg med tömningar. 

En typisk komprimator är utrustad med en hydraulisk press eller en annan mekanism som applicerar kraft för att komprimera avfallet. Resultatet är att avfallet blir mer tätt packat och tar upp mindre utrymme, vilket kan vara fördelaktigt vid transport. 

Det finns olika typer av komprimatorer, inklusive stationära och mobila modeller. Stationära komprimatorer är installerade på en specifik plats, medan mobila komprimatorer kan transporteras till olika platser för att behandla avfall på olika platser, som till exempel byggarbetsplatser eller större evenemang.

Boka så här

Komprimator kan inte bokas utan en första inledande kontakt med någon av våra säljare på container. Ta kontakt med dem via: container@foria.se.  

Visste du att:

Genom att använda en komprimator minskar avfallsvolymen. Det innebär att färre transporter behövs för att transportera samma mängd avfall - smart! 

Liknande produkter

Genom att klicka på "Acceptera alla" samtycker du till att vi kan samla in information om dig för olika ändamål, inklusive: Funktionalitet, Statistik och Marknadsföring