Farligt avfall

Vi tar hand om processen, från insamling till korrekt återvinning. Transport av farligt avfall kräver dokumentation och ett särskilt handlag.

Farligt avfall

Vi hjälper dig att lägga upp din avfallshantering i enlighet med dina önskemål och rådande krav. Vi har fat för farligt avfall och bistår dig med rapporteringen.

Farligt avfall kräver särskild uppmärksamhet och rätt hantering för att undvika skador på miljön och människors hälsa. Foria erbjuder en professionell och kostnadseffektiv tjänst för insamling och transport av farligt avfall. Genom att samarbeta med godkända återvinningsföretag över hela Sverige gör vi processen enkel och bekymmersfri för dig.

  • Insamling och transport av farligt avfall
  • Miljövänliga och säkra återvinningsmetoder
  • Hantering och rapportering enligt gällande regelverk
  • Tillhandahållande av specialiserade fat för farligt avfall

 

Tillvalstjänster

  • När du hanterar avfall finns mycket att tänka på. Vi har samlat information som sorteringsinstruktioner, avfallsfraktioner och hantering av farligt avfall här: länk
  • Vi hjälper dig med rapporteringen till Naturvårdsverket. Läs mer här: länk 

Boka så här

Ta kontakt med någon av våra säljare via: 010-474 50 29 eller container@foria.se.

 

Kontakta oss

Ta kontakt med någon av våra säljare via: 010-474 50 29 eller container@foria.se.

Viktigt att tänka på

Vid transport av farligt avfall inom Sverige krävs ett korrekt ifyllt transportdokument enligt avfallsförordningen. Vi ser till att du följer alla regler och föreskrifter genom att underlätta processen och tillhandahålla rätt dokumentation.

Visste du att:

En korrekt hanterad transport av farligt avfall minskar risken för miljöskador och är avgörande för att uppfylla lagkrav. Vi garanterar inte bara effektiv hantering utan också full överensstämmelse med Naturvårdsverkets föreskrifter och övriga regler. Med vår expertis förenklar vi din avfallshantering och minimerar din miljöpåverkan.

Liknande produkter

Genom att klicka på "Acceptera alla" samtycker du till att vi kan samla in information om dig för olika ändamål, inklusive: Funktionalitet, Statistik och Marknadsföring