Foria levererar transporttjänster i projekt Sluss och klaffbro i Södertälje.

Foria har fått förtroendet att leverera maskin- och transporttjänster till ombyggnationen av sluss och klaffbro i Södertälje.

Foria har fått förtroendet att leverera maskin- och transporttjänster till ombyggnationen av sluss och klaffbro i Södertälje. Arbeten på plats påbörjades i november 2022.

-         Vi är glada över att ha fått förtroendet att leverera maskin- och transporttjänster till Peabs stora projekt. Här får vi möjlighet att bidra till bättre säkerhet och tillgänglighet i infrastrukturen, säger Jonas Skovgaard, vd på Foria.

Slussen i Södertälje är Nordens största handelssluss. Peab har fått i uppdrag av Trafikverket att bygga om sluss samt klaffbro och har i sin entreprenad valt Foria som transport- och maskinleverantör. Entreprenaden omfattar en ny sluss, en ny klaffbro samt tillhörande byggnationer och markarbeten. Byggandet av ny sluss ska ske samtidigt som den gamla är i drift.

Uppdraget ställer höga krav på teknik, miljö och säkerhet. Foria kommer att följa fordon och maskiner grundligt genom att beställa in verifikat samt genomföra stickprovskontroller för att garantera kvalitet och efterlevnad.

Genom att klicka på "Acceptera alla" samtycker du till att vi kan samla in information om dig för olika ändamål, inklusive: Funktionalitet, Statistik och Marknadsföring