Bettina Hammargren avgår som vd och koncernchef för Foria AB

Bettina Hammargren har på egen begäran avslutat sin tjänst som vd och koncernchef för transport- och maskintjänsteföretaget Foria AB.

Bettina Hammargren har på egen begäran avslutat sin tjänst som vd och koncernchef för transport- och maskintjänsteföretaget Foria AB. Rekryteringen av hennes efterträdare är påbörjad. 

Bettina Hammargren har varit vd för Foria sedan 2014, då hon kom från ett flertal ledande befattningar inom flygbranschen. 

– Det är alltid tråkigt att ta farväl av en omtyckt ledare. Tyvärr vill Bettina gå vidare och vi önskar henne varmt lycka till, säger Albin Ahlin, styrelseordförande i Foria. 

Bettina Hammargren lämnar sitt uppdrag idag den 6 december. Rekrytering av vd till Foria är påbörjad och under tiden leder styrelseordförande Albin Ahlin Foria. 

– Jag är stolt över att ha lett Foria i den stora förändringsresa vi gjort mot ett ökat fokus på hållbarhet, stabil lönsamhetsutveckling och konkurrenskraftighet genom ordning och reda. Jag önskar alla medarbetare och min efterträdare stort lycka till, säger Bettina Hammargren. 

Genom att klicka på "Acceptera alla" samtycker du till att vi kan samla in information om dig för olika ändamål, inklusive: Funktionalitet, Statistik och Marknadsföring