Bud

Vi har allt från små paketbilar som snabbt tar sig fram i Stockholmstrafiken till 18-pallars lastbilar med öppningsbara sidor samt bil och släp.

Bud

Normalbud – leverans inom 3 timmar

Normalbud beställer du när du behöver en kostnadseffektiv, snabb och rationell lösning när det bara är lite lagom bråttom. Avhämtning och leverans inom 3 timmar.

Direktbud – omedelbar upphämtning och direktleverans

Direktbud är vad det låter som. Ibland är det brådskande. Men lugn, vi finns alltid i din närhet. Lyft luren och ring 010-474 54 02 eller maila oss på budorder@foria.se. Då lägger någon av våra chaufförer allt åt sidan och står utanför din dörr snabbare än du anar. Omedelbar hämtning och direktleverans.

Ekonomibud – leverans samma dag

När du behöver leverera något under dagen är ekonomibud perfekt. Lägg din beställning senast kl. 09.00 på förmiddagen och din leverans kommer fram senaste kl. 17.00 samma dag.

 

Vi har olika storlekar på våra budbilar från mindre skåpbilar, lätta lastbilar med bakgavellift och har du större eller tyngre gods så hämtar vi med lastbil.

Boka så här

Har du frågor om Budtransporter?

Stockholm med omnejd: 010-474 54 02 eller på budorder@foria.se

Nyköping med omnejd: 010-474 52 20 eller på foriaakeri@foria.se

 

Viktigt att tänka på

  • Hur bråttom är det? Välj bland våra olika budtyper
  • Ska du skicka paket är det enklast att förpacka det i ett högkvalitativt emballage
  • Stapla dina kollin i rader på pallen, tyngsta godset längst ner
  • Ungefärlig vikt och mått samt antal kolli

Visste du att:

Foria förfogar över cirka 30 budbilar i Stockholm. Det ger oss utmärkta förutsättningar att snabbt och säkert leverera din försändelse oavsett om det är ett enda litet brev eller om det är gods för en hel lastbil med släpp. 

Liknande produkter

Genom att klicka på "Acceptera alla" samtycker du till att vi kan samla in information om dig för olika ändamål, inklusive: Funktionalitet, Statistik och Marknadsföring