Bulktransport

Cement, krita, aska, kalk eller foder. I en bulkbil lastar vi oftast pulver och annat oförpackat material. 

Bulktransport

Vi är en pålitlig part för säkra och effektiva bulktransporter. Specialiserade på att transportera pulver och oförpackade material levererar vi högkvalitativa tjänster efter dina behov i Mälardalen och övriga Sverige. 

Bulklastbilarna är utrustade med tippkärl för enkel urlastning och är därför snabba och smidiga. Oavsett om det är cement, krita, aska eller kalk så kan vi lösa det. 

Boka så här

Vårt huvudsakliga område är Mälardalen med stor omnejd, men vi kör över hela Sverige. Bulktransporter trafikleds från Norrköping. 

Har du frågor om bulk- och pulvertransporter? 
Kontakta oss: 010-474 52 37 eller på bulk@foria.se 

Kontakta oss

Har du frågor om ett mer långsiktigt samarbete med återkommande rutter och fasta uppdrag? Ta kontakt med våra säljare på Logistik.

Visste du att:

Foria har Sveriges första bulkbil på el. Det är en 74 ton tung ellastbil som ingår i forskning- och utvecklingsprojektet REEL.

REEL står för Regional Electrified Logistics, ett nationellt initiativ där ledande svenska aktörer har gått samman för att skynda på omställningen till elektrifierade emissionsfria tunga transporter på våra vägar. Initiativet leds av samverkansplattformen CLOSER och delfinansieras av programmet Fordonsstrategisk forskning och innovation genom Vinnova och Energimyndigheten. Syftet är att främja övergången till ett elektrifierat godstransportsystem på den svenska marknaden. Läs mer om ellastbilen här: länk.

Liknande produkter

Genom att klicka på "Acceptera alla" samtycker du till att vi kan samla in information om dig för olika ändamål, inklusive: Funktionalitet, Statistik och Marknadsföring