Torrsug

Effektivt uppsugning, frakt och avfallhantering av torra material. Med en torrsug kan vi suga upp lätta såväl som tunga material.

Torrsug

Vår torrsugningstjänst är utformad för att effektivt och skonsamt avlägsna partiklar från olika ytor. Torrsug eller vacuumsug som det också kallas används för att suga upp en mängd olika torra material, exempelvis: taksingel, sågspån, isolering, kutterspån, sand och betong.

Det kan också vara en mer skonsam metod där maskingrävning inte passar sig av olika anledningar. Till exempel vid bevarande av träd och rotsystem.

Vi tillhandahåller vi ett komplett och rikstäckande utbud av tjänster för underhåll, grovrengöring och sanering för industrin.

Boka så här

Har du frågor om eller vill boka en av våra torrsugare?

Kontakta oss: 010-474 53 25 eller per.nystrom@foria.se.

Kontakta oss

Har du frågor eller vill veta mer om hur du kan använda dig av en torrsug? Ta kontakt med våra säljare på Spol och blås: länk.

Viktigt att tänka på

Torrsugning är inte bara en effektiv metod för att rengöra olika ytor, utan det är också skonsamt och snabbt. Vår torrsugningstjänst minimerar torktider och lämnar inga rester, vilket gör den idealisk för många olika miljöer. Kontakta oss för att diskutera mer kring möjligheterna.

Liknande produkter

Genom att klicka på "Acceptera alla" samtycker du till att vi kan samla in information om dig för olika ändamål, inklusive: Funktionalitet, Statistik och Marknadsföring