Slamsugning

Stopp i brunn, tvättränna, tank eller ledning? Vi har stora och små enheter för alla tänkbara hinder.

Slamsugning

Vi är specialiserade på slamsugning och tar hand om alla dina behov när det kommer till brunnar, tvättrännor, oljeavskiljare, ledningar och tankar. Oavsett om du representerar en samfällighet, är en privat husägare, kommunal aktör eller byggföretag kan vi lösa dina utamningar och förse dig med en snabb och pålitlig lösning. 

Varje slamsugningsuppdrag är unikt, varför vi erbjuder en rad olika alternativ. Vi har små miniatyrslamsugare och kraftfulla Jumbo-enheter. Oavsett om det handlar om mycket grova ledningar eller mindre uppdrag, har vi utrustning och kompetens. Rätt utrustning för alla uppdrag, helt enkelt. Vi är experter på att suga upp, oavsett om hindret är stort eller litet. 

Vi erbjuder även besiktningar, sexmånaderskontroller och femårskontroller av oljeavskiljare. Med hjälp av oss kan du hålla din infrastruktur i toppskick. 

Du kan boka slamsugning från Foria oavsett var i Sverige du befinner dig. 

Tillvalstjänster

  • Om slammet klassas som farligt avfall är du skyldig att rappotera hanteringen till Naturvårdsverket. Vi hjälper dig gärna: länk.
  • När du hanterar avfall finns mycket att tänka på. Vi har samlat information som sorteringsinstruktioner, avfallsfraktioner och hantering av farligt avfall här: länk.
  • Har du problem med återkommande stopp i avloppet? Vi kan hjälpa dig med inspektion av rören, stamspolning och provtryckning.
  • Vi har också högtrycksspolning för att undanröja hinder, förebygga och göra rent.
  • Vi säljer fosforsäckar till din avloppsanläggning. Länk till fosforwebben: länk.

Boka så här

Har du frågor om eller vill boka slamsugningstransporter?
Kontakta oss via trafikledningen för Spol och sug: 010-474 50 40 eller miljoorder@foria.se

 

Kontakta oss

Ring oss för att diskutera ditt uppdrag: 010-474 50 40 eller miljoorder@foria.se

 

Viktigt att tänka på

  • Slammet är att betrakta som avfall. Vissa typer av slam klassas som farligt avfall, till exempel oljeavskiljarslam. När du hanterar avfall finns mycket att tänka på. Vi har samlat information som sorteringsinstruktioner, avfallsfraktioner och hantering av farligt avfall här: länk.
  • Om slammet är farligt avfall, är du skyldig att rappotera hanteringen till Naturvårdsverket. Vi hjälper dig gärna. Läs mer om vår tjänst rapportering till Naturvårdsverket här: länk.

Visste du att:

...stopp orsakas av att annat än det som passerat kroppen och toapapper spolas ner i avloppet. Toapapprets fibrer är korta och smulas sönder i vattnet och kan lätt transporteras i väg i ledningarna. Hushållspapper har längre fibrer och är gjort för att suga upp vätska utan att smulas sönder. Tvätt- och våtservetter smulas heller inte sönder i vattnet.

När papper och annat skräp som inte löser upp sig spolas ner i toaletten riskerar det att klumpa ihop sig. Risken är då stor att det blir stopp i ledningen eller i en pumpstation. Men det är inte bara fel typ av papper som skapar problem.

Liknande produkter

Genom att klicka på "Acceptera alla" samtycker du till att vi kan samla in information om dig för olika ändamål, inklusive: Funktionalitet, Statistik och Marknadsföring