Hämtning av storsäck med kranväxlare

Har du en storsäck som behöver plockas upp? Du behöver inte ha köpt den hos oss, vi hämtar ändå.

 

Hämtning av storsäck med kranväxlare

Storsäckar för avfall kan vara en praktisk lösning för att samla och transportera olika typer av avfall, inklusive skräp, byggavfall, jord, sand och andra bulkmaterial. Det är viktigt att innehållet är rätt sorterat. Säckarna får absolut inte innehålla farligt avfall. Läs mer om farligt avfall här: länk

Storsäcken hämtas med en lastväxlare som lastar direkt ner i en container. Bilen har våg i kranen och du betalar per kilo. Utöver den kostnad som beror på vikten, debiterar vi en fast hämtningsavgift beroende av geografisk placering. Vi utgår från Stockholm. 

Våra olika storlekar:

Storsäck small (pirrsäck)
Beställ en pirrsäck om du ska rensa i trädgården. Vår minsta säck går att köra med en vanlig pirra du har hemma. Pirrsäcken har en stängbar topp vilket gör att den kan förslutas. Maxlast 250 kilo. 

Bredd: 45 cm 
Djup: 45 cm
Höjd: 80 cm 

Storsäck large
En större storsäck för alla typer av avfall. Den här kan du inte lyfta själv. Boka en kranbil hos Foria för att få bortforslat ditt material. Detta är vår mest populära storsäck som fungerar för de flesta ändamål inklusive brännbart, gips, trä och blandat avfall.

Bredd: 90 cm
Djup: 90 cm 
Höjd: 100 cm
Maxlast: 1500 kg

Storsäck XL
Vår största storsäck som passar bra till skrymmande voluminöst material som trädgårdsavfall. Den hämtar vi upp med kranväxlarbil. Detta är en stor säck för skrymmande material.

Bredd: 200 cm
Djup: 90 cm 
Höjd: 100 cm
Maxlast: 1000 kg

Fast hämtningspris upp till 50 säckar och sen tillkommer kostnad per kilo. 

Boka så här

Har du frågor om eller vill boka en hämtning eller leverans av storsäck? 

Kontakta oss: 010-474 50 29 eller container@foria.se

Kontakta oss

Vill du diskutera ett mer långsiktigt upplägg kring material- och avfallshantering? Ta kontakt med våra säljare via container@foria.se

Viktigt att tänka på

Du får absolut inte lägga farligt avfall i en storsäck.

När du hanterar avfall finns mycket att tänka på. Vi har samlat information som sorteringsinstruktioner, avfallsfraktioner och hantering av farligt avfall här: länk.

 

Liknande produkter

Genom att klicka på "Acceptera alla" samtycker du till att vi kan samla in information om dig för olika ändamål, inklusive: Funktionalitet, Statistik och Marknadsföring