Liftdumpercontainer öppen 10 m³

Ska du rensa och slänga, kanske tömma ett garage? Vår tiokubikscontainer är öppen, liten och lätt att slänga grejer i. Använd den till bland annat brännbart avfall, blandat avfall, trä, gips eller metall. 

 

Liftdumpercontainer öppen 10 m³

En liftdumpercontainer passar bra i trånga utrrymmen där det kan vara svårt att komma åt. Containern hämtas med liftdumper, en typ av lastbil. Denna container bokas typsikt sett för garagerensning och dylikt. Företag använder dem som kärl för daglig avfallshantering.

 

Volym: 10 m³  
Höjd: 1,8 m  
Längd: 3,6 m  
Bredd: 1,9 m  
Maxlast: 6 ton  

Tillvalstjänster

Vi hjälper dig med att rapportera din hantering av farligt avfall. Läs mer här: länk.

Boka så här

Har du frågor om eller vill boka en container? 

Kontakta oss: 010-474 50 29 eller container@foria.se

Kontakta oss

Vill du diskutera ett mer långsiktigt upplägg kring material- och avfallshantering? Ta kontakt med våra säljare via container@foria.se

 

Viktigt att tänka på

När du hanterar avfall finns mycket att tänka på. Vi har samlat information som sorteringsinstruktioner, avfallsfraktioner och hantering av farligt avfall här: länk.

Om materialet du vill ha i containern klassas som farligt avfall är du skyldig att rapportera hanteringen till Naturvårdsverket. Vi hjälper dig gärna: länk. 

Liknande produkter

Genom att klicka på "Acceptera alla" samtycker du till att vi kan samla in information om dig för olika ändamål, inklusive: Funktionalitet, Statistik och Marknadsföring