Liftdumpercontainer med lyftöglor 8 m³

En lyftåtta använder du när du behöver lyfta rakt upp eller trixa in din container i ett svårt utrymme. Den är lyftgodkänd vilket innebär att den är säker att lyfta högt. 

Liftdumpercontainer med lyftöglor 8 m³

En liftdumper passar bra i trånga utrymmen och kommer i flera olika utföranden. Liftdumper heter lastbilstypen som lyfter dessa containers. 

Till skillnad från andra containers som har dräneringshål är denna helt tät i botten. Det innebär att den är ett måste om du har material som läcker eller droppar. Särskilt vid transport av förorenat material som blåbetong är det viktigt att containern håller tätt. 

Volym 8 m³  
Höjd 1,7 m  
Längd 3,3 m  
Bredd 2,0 m  
Maxlast  8 ton  

 

Tillvalstjänster

Vi hjälper dig med att rapportera din hantering av farligt avfall. Läs mer här: länk.

Boka så här

Har du frågor om eller vill boka en container? 

Kontakta oss: 010-474 50 29 eller container@foria.se

Kontakta oss

Vill du diskutera ett mer långsiktigt upplägg kring material- och avfallshantering? Ta kontakt med våra säljare via container@foria.se

 

Viktigt att tänka på

När du hanterar avfall finns mycket att tänka på. Vi har samlat information som sorteringsinstruktioner, avfallsfraktioner och hantering av farligt avfall här: länk.

Om materialet du vill ha i containern klassas som farligt avfall är du skyldig att rapportera hanteringen till Naturvårdsverket. Vi hjälper dig gärna: länk.

Liknande produkter

Genom att klicka på "Acceptera alla" samtycker du till att vi kan samla in information om dig för olika ändamål, inklusive: Funktionalitet, Statistik och Marknadsföring