Lastväxlarflak 30 m³

Vår största container för dig med mycket avfall. Den är hög att lasta, men har du en lastkaj passar den bra. Funkar för allt material som inte är allt för tungt. 

Lastväxlarflak 30 m³

Lastväxlarflaket är lätt att lasta eftersom det kan öppnas på flera sätt. Passar de flesta typerna av materialhantering. Den är dock inte lämplig för sten, betong och schaktmassor. För tyngre material passar det bättre med en mindre container.

Volym 30 m³  
Höjd 2,4 m  
Längd 6,3 m  
Bredd 2,6 m  
Maxlast  10 ton  

 

Tillvalstjänster

Vi hjälper dig med att rapportera din hantering av farligt avfall. Läs mer här: länk.

Boka så här

Har du frågor om eller vill boka en container? 

Kontakta oss: 010-474 50 29 eller container@foria.se

Kontakta oss

Vill du diskutera ett mer långsiktigt upplägg kring material- och avfallshantering? Ta kontakt med våra säljare via container@foria.se

Viktigt att tänka på

När du hanterar avfall finns mycket att tänka på. Vi har samlat information som sorteringsinstruktioner, avfallsfraktioner och hantering av farligt avfall här: länk.

Om materialet du vill ha i containern klassas som farligt avfall är du skyldig att rapportera hanteringen till Naturvårdsverket. Vi hjälper dig gärna: länk.

Liknande produkter

Genom att klicka på "Acceptera alla" samtycker du till att vi kan samla in information om dig för olika ändamål, inklusive: Funktionalitet, Statistik och Marknadsföring