Lastväxlarflak 20 m³

I vår mest populära lastväxlarcontainer kan du slänga det mesta avfallet. Blandat, brännbart och trä går bra. Den är öppen och därför lätt att lasta ovanifrån, men kan också öppnas och lastas bakifrån. På branschpråk kallas den för en tjuga - och när vi säger container är det oftast en sån här vi pratar om.

 

Lastväxlarflak 20 m³

Lastväxlarflaket är lätt att lasta eftersom det kan öppnas på flera sätt. Passar de flesta typerna av materialhantering. Den är dock inte lämplig för sten, betong och schaktmassor. För tyngre material passar det bättre med en mindre container.

Volym 20 m³  
Höjd 1,8 m  
Längd 6,3 m  
Bredd 2,6 m  
Maxlast  10 ton  

Tillvalstjänster

Vi hjälper dig med att rapportera din hantering av farligt avfall. Läs mer här: länk.

Boka så här

Har du frågor om eller vill boka en container? 

Kontakta oss: 010-474 50 29 eller container@foria.se

Kontakta oss

Vill du diskutera ett mer långsiktigt upplägg kring material- och avfallshantering? Ta kontakt med våra säljare via container@foria.se

Viktigt att tänka på

När du hanterar avfall finns mycket att tänka på. Vi har samlat information som sorteringsinstruktioner, avfallsfraktioner och hantering av farligt avfall här: länk.

Om materialet du vill ha i containern klassas som farligt avfall är du skyldig att rapportera hanteringen till Naturvårdsverket. Vi hjälper dig gärna: länk.

Liknande produkter

Genom att klicka på "Acceptera alla" samtycker du till att vi kan samla in information om dig för olika ändamål, inklusive: Funktionalitet, Statistik och Marknadsföring