Skrottransport

Vi tar hand om ert skrot - vare sig om det är från produktionsanläggningar, mindre arbetsplatser eller byggarbetsplatser tar vi hand om ert skrot. Genom ansvarsfull hantering och sortering av skrot kan mer återvinnas. 

Skrottransport

Vi gör avfallshantering smidig och hållbar. Vi transporterar skrot från produktionsanläggningar och bygarbetsplatser till anläggningar för återvinning, behandling och sortering. 

Vi har flera typer av fordon för olika typer av skrot och samarbetar med återvinningsanläggningar för bästa hantering. 

Tillvalstjänster

Vi hjälper dig med att rapportera din hantering av farligt avfall. Läs mer här: länk.
 

Boka så här

Har du frågor om eller vill boka en skrottransport? 

Kontakta oss: 010-474 50 29 eller container@foria.se

Kontakta oss

Vill du diskutera ett mer långsiktigt upplägg kring material- och avfallshantering? Ta kontakt med våra säljare via container@foria.se

Viktigt att tänka på

När du hanterar avfall finns mycket att tänka på. Vi har samlat information som sorteringsinstruktioner, avfallsfraktioner och hantering av farligt avfall här: länk.

Om materialet du vill ha i containern klassas som farligt avfall är du skyldig att rappotera hanteringen till Naturvårdsverket. Vi hjälper dig gärna: länk.

Visste du att:

Skrottransporter är inte bara avfallshantering, det är också ett viktigt steg i att maximera återvinningen och minska miljöpåverkan. 

Liknande produkter

Genom att klicka på "Acceptera alla" samtycker du till att vi kan samla in information om dig för olika ändamål, inklusive: Funktionalitet, Statistik och Marknadsföring