Skåpbil med eller utan släp

En skåpbil är vad det låter som: en lastbil med ett skåp bak. De kommer i många former och storlekar och med eller utan släp. Foria har stora och små skåpbilar och kan lösa de allra flesta transportbehov i olika typer av miljöer.

Utforska möjligheterna med våra skåpbilar – din partner för smidig och säker godstransport! Med skyddade lastutrymmen och flexibel transportlösning är vår kurirverksamhet och leveransservice skräddarsydd för alla typer av leveranser och transporter. Våra mångsidiga skåpbilar är effektiva och miljövänliga, vilket gör dem till det ultimata valet för din nästa leverans.

Skåpbil med eller utan släp

Våra skåpbilar erbjuder optimalt skydd och effektivitet för transport av gods och varor. Det slutna lastutrymmet, tillverkat av hållbart material, garanterar säkerhet och skydd mot väderförhållanden och obehörig åtkomst.

Vi har skåpbilar i olika storlekar, från små stadsbilar till rymligare transportbilar, för att möta olika behov. Användningsområden inkluderar allt paketerat eller pallat gods.

Boka så här

Stockholm: Kontakta oss: 010-474 54 02 eller på budorder@foria.se

Nyköping: Kontakta oss på 010-474 52 20

Norrköping: Kontakta oss på 010-474 53 00

Kontakta oss

Har du frågor om ett mer långsiktigt samarbete med återkommande rutter och fasta uppdrag? Ta kontakt med våra säljare på Logistik.

Liknande produkter

Genom att klicka på "Acceptera alla" samtycker du till att vi kan samla in information om dig för olika ändamål, inklusive: Funktionalitet, Statistik och Marknadsföring