Foria levererar transporttjänster när väg 57 byggs om

Foria har fått förtroendet att leverera transporttjänster vid ombyggnationen av väg 57 mellan Gnesta och Järna. Ombyggnationen görs för att förbättra trafiksäkerheten och framkomligheten.

Foria har fått förtroendet att leverera transporttjänster vid ombyggnationen av väg 57 mellan Gnesta och Järna. Ombyggnationen görs för att förbättra trafiksäkerheten och framkomligheten.

-        Vi är glada över att ha fått förtroendet att leverera maskin- och transporttjänster och samtidigt vara med och bidra till bättre trafiksäkerhet, säger Jonas Skovgaard vd på Foria.

Ombyggnationen av väg 57 är en viktig satsning för att öka trafiksäkerheten och förbättra framkomligheten. Detta innebär bredare körfält och bättre siktförhållanden, vilket kommer att göra resan säkrare och mer effektiv för både bilister och cyklister. Ombyggnationen är särskilt viktig för alla arbetspendlare som dagligen använder denna väg till Södertälje och Stockholm. 

-        Vi valde att gå vidare med Foria då vi kände att det är ett härligt kompetent gäng med bra struktur så vi ser verkligen fram emot ett roligt samarbete, säger Göran Martinsson, VD på Scandinavian Roadconstruction AB

-        Med detta projekt förstärker vi vår position som den trygga samarbetspartnern för stora projekt inom infrastruktur i vår region, säger Rikard Gjärdman, Affärsområdeschef Bygg & Anläggning Foria.

Projektet omfattar även förbättring av gång- och cykelvägar inne i tätorterna längs sträckan samt installation av mitträffling mellan körfälten. Mitträfflingen varnar trafikanter när de är på väg att lämna sitt körfält. Detta är en viktig åtgärd för att förebygga olyckor. Byggstarten planeras till under sommaren och kommer pågå till slutet av 2026. Projektet innebär en betydande investering som kommer att gynna många. 

 

För mer information, kontakta gärna Annelie Mård, kommunikationschef vid Foria, via e-post: annelie.mard@foria.se eller telefon: 010-474 50 52

Genom att klicka på "Acceptera alla" samtycker du till att vi kan samla in information om dig för olika ändamål, inklusive: Funktionalitet, Statistik och Marknadsföring