Sorteringsverk

Vårt sorteringsverk förenklar och förbättrar din masshantering. Med fokus på cirkularitet och tidseffektivtet erbjuder vi en hållbar helhetslösning för bygg- och anläggningsprojekt. Låt oss presentera dig för framtidens sätt att sortera massor: smidigt, smart och miljövänligt. 

Sorteringsverk

Vårt mobila sorteringsverk kan drivas med el och kan producera upp till 200 ton i timmen. Det effektiviserar logistiken avsevärt. Förutom att minska transportsträckor och koldioxidutsläpp möjliggör sortering en högre grad av cirkularitet i materialhanteringen. Med flexibla drivalternativ såsom el alternativt HVO100 inklusive miljöolja, är det en mångsidig och hållbar lösning för masshantering.

  • Mobilitet möjliggör sortering direkt på byggarbetsplatsen vilket sparar tid och minimerar transportsträckor
  • Med en kapacitet på 150 till 200 ton i timmen har vi snabb och effektiv masshantering
  • Foria erbjuder även provtagning av schaktmassor för att bedöma renhet och optimera återvinning
  • Sorterverket är fossilfritt då det drivs antingen med HVO100 eller el

Tillvalstjänster

Vi hjälper dig med provtagning för att säkerställa att materialet inte är förorenat. Läs mer här: länk

Grävmaskin eller lastmaskin krävs för att mata verket med material.

Kontakta oss

Har du frågor om planering av ett större anläggningsjobb där du vill använda vårt sorteringsverk? Ta kontakt med någon av våra säljare på Bygg och anläggning.

Visste du att:

Sorteringsverket kan packas ihop på en kvart och transporteras dit där massorna är i stället för tvärtom. Det minskar kostnader och miljöpåverkan. 

Liknande produkter

Genom att klicka på "Acceptera alla" samtycker du till att vi kan samla in information om dig för olika ändamål, inklusive: Funktionalitet, Statistik och Marknadsföring