Tryck- och täthetskontroll

Nya ledningar på plats och dags för kontroll av dom - ta det lugnt, vi hjälper dig!

Tryck- och täthetskontroll

Vår tryck- och täthetskontroll är utformad för att säkerställa att dina system och installationer fungerar på topp. Vi använder avancerad teknologi och expertis för att noggrant mäta och utvärdera tryck och täthet. Oavsett om det handlar om ledningssystem (vatten och avlopp) erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att möta dina specifika behov.

Täthetskontroll av ledningar

Vi utför opartisk tryck- och täthetskontroll av självfallsledningar samt tryckledningar av olika dimensioner och material. Vi kontrollerar att ledningsnäten uppfyller kraven som ställs för att sätta dessa i drift. Vi utför dessa jobb med att trycksätta ledningarna med luft eller vatten och de utförs enligt VAV P91, VAV P78 och VAV P79. Vi utför även läcksökning av ledningar med spårgas.

 

Provtryckning

Med mer än 30 års erfarenhet av täthetsprovning samt kvalitetskontroller på olika typer av tryck- och självfallsledningar samt brunnar genomför vi provtryck med luft och vatten i betong- och plastledningar i dimensionerna 20 mm-2000 mm.

Ute på fältet ordnar vi med hela kvalitetskontrollen:

• Provtryckning

• Spolning och filmning

• Deformationskontroll

• Läcksökning

Boka så här

Har du frågor om eller vill boka en tryck- och täthetskontroll?

Kontakta oss: 08-36 38 86 eller miljoorder@foria.se.

Kontakta oss

Har du frågor eller vill veta mer om hur du tryck- och täthetskontrollerar dina rör? Ta kontakt med våra säljare på Spol och sug: länk.

Liknande produkter

Genom att klicka på "Acceptera alla" samtycker du till att vi kan samla in information om dig för olika ändamål, inklusive: Funktionalitet, Statistik och Marknadsföring