Dagvattenbrunnar

Vi är din partner för att förebygga översvämningar och säkerställa en problemfri avrinning. Ring nu för att hålla rent och förhindra oönskade vattenskador.

Dagvattenbrunnar

Vi erbjuder regelbunden tömning och spolning av dagvattenbrunnar och ledningar. Dagvattenbrunnar behöver kontinuerligt underhåll för att hantera stora vattenmängder vid intensiv nederbörd. Vi rekommenderar regelbunden tömningar för att avlägsna löv, grus och trädgårdsavfall som kan ackumuleras. Vi är tillgängliga dygnet runt och erbjuder akut service samt bokningsbara tider för icke-akuta fall.

Tillvalstjänster

Vid utsläpp av olja har vi oljelänsar, läs mer här: länk.  

Boka så här

Har du frågor om eller vill boka spolning av dagvattenbrunn?
Kontakta oss via trafikledningen för Spol och sug: 010-474 50 40 eller miljoorder@foria.se

 

Kontakta oss

Ring oss för att diskutera ditt uppdrag: 010-474 50 40 eller miljoorder@foria.se

 

Viktigt att tänka på

Regelbunden tömning och underhåll av dagvattenbrunnar förebygger översvämningar och minskar risken för vattenskador. Genom att hantera trädgårdsavfall och skräp i tid undviks stora vattensamlingar och oväntade incidenter. 

Visste du att:

Klimatförändringar leder till ökade skyfall och extremväder. Många behöver anpassa sig efter ett nytt klimat, håll koll på att dagvattenbrunnar underhålls kontinuerligt så att vattnet kan rinna undan. På så sätt undviker vi översvämningar och olyckor till följd av stora vattenmängder. 

Dagvattenbrunnar som inte regelbundet underhålls kan leda till allvarliga översvämningar och kostsamma vattenskador. Att investera i regelbunden slamsugning är ett kostnadseffektivt sätt att förebygga dessa problem och skydda ditt hem eller företag från oväntade konsekvenser av kraftiga regn och snösmältning.

Liknande produkter

Genom att klicka på "Acceptera alla" samtycker du till att vi kan samla in information om dig för olika ändamål, inklusive: Funktionalitet, Statistik och Marknadsföring