Rörinspektion

Rörinspektion utförs med avancerad kamerateknik och ger en tydlig bild över rörens och stammarnas skick.

Våra inspektionsbussar är utrustade med avancerad och fjärrstyrd kamerautrustning. Vi inspekterar alla dimensioner från 50 mm till 1,6 meter.

 

Rörinspektion

Rörinspektion med kamera, även kallat tv-inspektion, innebär att vi kan inspektera rör både inomhus och utomhus (spillvatten, dagvatten, dräneringar och VA-rör i gatunätet). Rörinspektionen ger svar på vilka åtgärder som är nödvändiga. Kanske räcker det med att spola avloppet, kanske krävs en omfattande relining. Ett rörinspekterat avloppssystem är en trygghet.

Kamerans rörlighet är 360° med roterande kameraobjektiv och kan detaljfokusera på eventuella observationer i röret.  

Resultatet av rörinspektionen sparas digitalt. Du har alltså tillgång till film och dokumentation av rörens skick och kan göra jämförelser över tid. Rörinspektion med kamera är en relativt enkel, snabb och billig åtgärd, särskilt jämfört med vad en vattenskada kostar i både tid och pengar.

Boka så här

Har du frågor om eller vill boka en rörinspektion?

Kontakta oss: 010-474 50 40 eller miljoorder@foria.se.

Kontakta oss

Har du frågor eller vill veta mer om hur du kontrollerar dina rör och stammar? Ta kontakt med våra säljare på Spol och sug: länk.

Viktigt att tänka på

Det finns pengar att spara med rörinspektion. Du får en tydlig bild över ledningarnas skick. 

Ett ritningsunderlag underlättar alltid vid rörinspektionen. Dokumentationen härleds till ritningsunderlaget.

Visste du att:

Våra rörinspektörer är auktoriserade och utbildade via STVF (Sveriges TV‑inspektionsföretag, som ingår i den Skandinaviska organisationen SSTT).

 

Liknande produkter

Genom att klicka på "Acceptera alla" samtycker du till att vi kan samla in information om dig för olika ändamål, inklusive: Funktionalitet, Statistik och Marknadsföring