Högtrycksspolning

Stopp i avloppet?
Vår högtrycksspolning är lösningen för att rengöra och fräscha upp ditt avloppssystem. Upplev en enklare och renare vardag med våra effektiva tjänster.

Högtrycksspolning

Vår högtrycksspolning är utformad för att effektivt och snabbt rengöra avloppsrör och ledningar. Genom att använda högt tryck och specialanpassade munstycken tar vi bort blockeringar och smuts som vanliga metoder kan misslyckas med. Vi erbjuder olika varianter av högtrycksspolning för att möta olika behov, från mindre stopp i hemmet till större rengöringsprojekt för företag. Vi har specialfordon för slamsugning och högtrycksspolning. Vi utför tjänster som slamsugning av brunnar och tankar och högtrycksspolning av alla olika ledningsdimensioner, inklusive rotskärning.

Tillvalstjänster

Vi kan även hjälpa till med rotskärning, beläggningar, spolkamera och satellitspolare.

Boka så här

Har du frågor om eller vill boka en högtrycksspolning?

Kontakta oss: 010-474 50 40 eller miljoorder@foria.se.

Kontakta oss

Har du frågor eller vill veta mer om högtrycksspolning? Ta kontakt med våra säljare på Spol och sug: länk.

Viktigt att tänka på

Högtrycksspolning är inte bara en reaktiv lösning för stopp i avloppet, utan också ett förebyggande steg för att undvika framtida problem. Regelbundet underhåll med högtrycksspolning kan förlänga livslängden på ditt avloppssystem. Kontakta oss för att schemalägga regelbundna högtrycksspolningar och håll ditt avlopp i toppskick.

Visste du att:

Högtrycksspolning är inte bara effektivt för att ta bort blockeringar, utan det kan också förbättra vattenflödet och minska risken för luktproblem. Genom att investera i högtrycksspolning gör du inte bara ditt avlopp rent och fritt från stopp, utan bidrar också till en bättre övergripande hälsa för ditt avloppssystem.

Liknande produkter

Genom att klicka på "Acceptera alla" samtycker du till att vi kan samla in information om dig för olika ändamål, inklusive: Funktionalitet, Statistik och Marknadsföring