Kranbil

Med en kranbil kan du lyfta stort eller högt, eller där det är svårt att komma fram. Lyfta virke till takterassen eller skopa upp en hög med grus? Boka en kranbil.

Kranbil

Vi har kranbilar i olika storlekar och som kan lyfta material upp till 35 meter från kranbilen. Med en kranbil kan vi leverera storsäck, såga ner träd, ta bort snö från taket och självklart leverera alla slags material såsom kross, naturmaterial, jord till sprängsten till exakt det ställe som du vill ha materialet. Även gods och paket eller skrymmande prylar som takpannor eller en ny jacuzzi lyfter vi dit det ska.

Våra kranbilar är utrustade med gripskopa, pallgafflar eller personkorg lite beroende på behov. En kranbil är perfekt att använda vid höga lyft eller där det är trångt för lossning och lastning.

Tillvalstjänster

Du kan boka på gripskopa, pallgafflar, saxlyft eller personkorg. 

Boka så här

För att boka kranbil, ta kontakt med oss via mail eller telefon. 

  • Södra Stockholm: 010-474 50 36 
  • Norra Stockholm: 010-474 50 32
  • Nyköping:  010-474 50 02

Eller maila kran@foria.se  

Kontakta oss

Om du behöver vägledning kring vilka tillval eller typ av bil du behöver, ta kontakt med våra säljare på Bygg och anläggning.

 

Viktigt att tänka på

Tänk på att marken eller underlaget behöver vara tillräckligt stabilt för att kranbilen ska kunna stå stadigt. Ring och fråga oss så vägleder vi dig.

 

Visste du att:

Genom att använda kranbil kan du effektivt och säkert flytta och lyfta tunga saker.

Liknande produkter

Genom att klicka på "Acceptera alla" samtycker du till att vi kan samla in information om dig för olika ändamål, inklusive: Funktionalitet, Statistik och Marknadsföring