Magasinering

Oavsett om du ska renovera, flytta eller helt enkelt vill frigöra utrymme hemma, så har vi den perfekta lösningen för dig.

 

Magasinering

Foria erbjuder magasinering i vårt varma och larmade lager. I våra 8 kubikmeter lagercontainers förvarar ni ert bohag tillgängligt endast för behörig personal. 

Är du i behov av golvyta, pallställage eller motsvarande så kan vi erbjuda det också. Behöver du hjälp med upphämtning eller hemkörning av dina saker kan vi självklart hjälpa till med det.
Du kan hyra på kortare eller längre tid. 


Tillvalstjänster

Vi kan även skräddarsy din flyttupplevelse efter dina specifika behov och önskemål. Vårt erfarna team kan assistera dig med allt från packning och montering till bortforsling av förpackningsmaterial. Vi kan även erbjuda specialförpackning för känsliga eller värdefulla föremål för extra trygghet. Oavsett om det handlar om kort- eller långväga flyttar, kan vi skapa en skräddarsydd lösning för att göra hela processen så smidig och bekväm som möjligt för dig. 

Boka så här

Har du frågor om eller vill hyra magasineringsplats? 

Kontakta oss: 010-474 52 20 eller foriaakeri@foria.se 

Viktigt att tänka på

Våra magasineringslådor av trä rymmer 8 m³ vilket motsvarar ungefär 20 kvm normalt möblerat bohag med tillhörande flyttlådor.

Vårt kunniga team packar in dina ägodelar och det förvaras säkert och försäkrat i ett varmförråd med larm och övervakning av kameror på ett inhägnat område.

Visste du att:

Vi är ett väl etablerat åkeri i Nyköping med anor från 20-30 talet. 2005 slogs Expressbyrån Nyköping och EMA logistik ihop till ÖSB express och logistik och från 2008 är vi Foria AB.

Dessa Åkerier bedrev bland annat flytt, lagerverksamhet, bud och distributionstransporter, vilket vi fortfarande gör.

Liknande produkter

Genom att klicka på "Acceptera alla" samtycker du till att vi kan samla in information om dig för olika ändamål, inklusive: Funktionalitet, Statistik och Marknadsföring