Distribution

Ingen kund är för stor eller liten för Foria. Vi är experter på logistik och arbetar för att få till smidiga och bra flöden. Du bestämmer när och var vi ska hämta och lämna och vi sköter resten. 

Distribution

Vi kan köra smått och stort, och har flera typer av fordon tillgängliga för att leverera din försändelse snabbt och smidigt. Vi kan leverera med flak, truck eller kran i stora delar av Sverige.  

Oftast kör vi med skåpbil, men för riktigt tungt eller skrymmande har vi andra lösningar. Vi kan lösa de flesta typer av transporter. 

 

Tillvalstjänster

Vi kan erbjuda omlastning, magasinering och terminalhantering. Genom smart omlastning kan både koldioxid och pengar sparas när vi samlastar och tänker till kring flöden. 

 

Boka så här

Har du frågor om distributionstransporter?

Stockholm: Kontakta oss: 010-474 54 02 eller på budorder@foria.se

Nyköping: Kontakta oss på 010-474 52 20

Norrköping: Kontakta oss på 010-474 53 00

Kontakta oss

Kontakta våra säljare på bud och distribution för att diskutera ett mer långsiktigt samarbete med återkommande rutter och fasta uppdrag. 

Viktigt att tänka på

Är ditt gods tungt eller skrymmande? Fundera över om det finns tillräckligt med plats för lastbilen att stanna och lasta ur. Ta kontakt med oss innan om du är osäker så undviker vi bomkörning. 

Visste du att:

För transporter inom distribution kan det vara billigare att köra på el.

Liknande produkter

Genom att klicka på "Acceptera alla" samtycker du till att vi kan samla in information om dig för olika ändamål, inklusive: Funktionalitet, Statistik och Marknadsföring