Välkommen till Foria

Med hållbarhet i tanken

Tillräckligt stora för att kunna lösa de allra flesta transport- och maskinuppdrag. Lokalt förankrade så att vi är flexibla och snabba.

En erfaren leverantör till bygg- och entreprenadindustrin och offentlig sektor. En trygg partner för det lilla företaget och för dig som behöver vägledning.

Foria löser dina transporter. 

Våra tjänster

Sommaräng framför lada

Med blicken framåt

Foria vill fungera som en katalysator i våra kunders hållbara affärer. Vi är en del av försörjningskedjan i många samhällskritiska funktioner och processer. Dessutom har vi en betydande andel offentlig affärer, varför vi har ett ansvar för samhällets utveckling.

Vi strävar efter att utföra våra transport- och maskintjänster utan negativ påverkan på människa och miljö. Därför behöver vår affärsmodell vara anpassningsbar, våra arbetsplatser hälsosamma och vår kultur lärande. 

 

Innovation och lärande

Foria kör en av Sveriges tyngsta och längsta lastbilar i ett innovationsprojekt för högkapacitetsfordon. Inom våra högspecialiserade tjänster inom VA-underhåll har vi utvecklat metoder för rening av tungmetaller och PFAS. Vi kör Sveriges första eldrivna filmbuss. Inte nog med det deltar vi i forskningsprojektet REEL med en av Sveriges första tunga bulktransporter på el.  

Lång vit lastbil

Kontakta oss

Senaste nytt

Genom att klicka på "Acceptera alla" samtycker du till att vi kan samla in information om dig för olika ändamål, inklusive: Funktionalitet, Statistik och Marknadsföring