FORIA AB rekryterar Tove Winiger

Tisdag 12 januari 2021

FORIA AB rekryterar Tove Winiger

FORIA AB rekryterar Tove Winiger som Hållbarhets- och kommunikationschef. Hon kommer senast från Miljöförvaltningen i Stockholms stad. Tove Winiger har tidigare varit ansvarig för public affairs på Sveriges Åkeriföretag.
  

-         - Foria är spännande eftersom ambitionen om att vara branschledande inom miljö och hållbarhet är högt ställd. Jag ser fram emot att vara en del av resan när en så pass tung aktör vill sätta tryck för en mer hållbar och effektiv transportsektor, säger Tove Winiger

Tove Winiger rekryteras till rollen som Hållbarhets- och kommunikationschef. Tidigare har hon arbetat på Sveriges Åkeriföretag, där hon bland annat ansvarat för åkerinäringens färdplan till fossilfrihet. Senast kommer hon från Miljöförvaltningen i Stockholms stad där hon arbetat med styrmedel för förnybara drivmedel och elektrifiering.

-         - Tove Winiger har ett stort engagemang för klimatomställning i transportsektorn. Hon kommer att ingå i företagsledningen och leda våra insatser inom hållbarhet och kommunikation. Med henne kommer vi att fortsätta sträva efter att vara branschledande inom hållbarhet, kvalitet och miljö samtidigt som vi syns än mer, säger Bettina Hammargren, VD för Foria.

Foria är ett av Sveriges största transport- och maskintjänstföretag som omsätter 1,2 miljarder. I rekryteringen samarbetade Foria med Novare Executive Search som är ett av Sveriges största företag inom rekrytering av ledande befattningshavare och styrelsebefattningar.

Är du intresserad av att veta mer?

Kontakta oss